KADIN-ERKEK VE İSLAM

KADIN-ERKEK VE İSLAM

iddia: İslam dini kadını hor gören, aşağılayan bir din. Bir kadının İslam dinini kabul etmesi saçma!

Ateistlerin istismar alanlarından bir tanesi de bildiğiniz gibi kadın istismarı! Çünkü kadının toplumdaki gücünü biliyorlar ve bir toplumu kandırmaya bir kadını bir anneyi kandırmak ile başlıyorlar!

Kadın ve erkek genel olarak eşittir ama günlük hayatta görev olarak birbirine olan bazı üstünlükleri var.


Nedense sağa sola havlayan bazı arkadaşlar erkeğin üstün olduğu yerleri anlatırken kadının üstün olduğu yerlere hiç değinmez.

Bakın yol haritası nasıl👉

Örneğin; mirasta erkeğin kadına göre 2 kat pay aldığını söyler ama eve para getirme yükümlülüğünün erkeğe yüklendiğini veya erkek tarafından kadına mehir verildiğini söylemez.

Mesela kadının ben çalışmak istemiyorum deme hakkı var ama erkek köpek gibi çalışıp eşine, çocuklarına para getirmek zorunda!

Mehir nedir biliyor musun? Evlenmeden önce erkeğin kadına hediye olarak verdiği mal yada para! Ve o paranın miktarını bile kadın belirliyor.

Olur da bir gün boşanırsalar kadın o parayla geçimini, güvenliğini sağlasın diye! İslam'ın kızı kimseye muhtaç olmasın diye!

Örneğin İslam düşmanları çok eşlilikten bahsederler ama savaş gibi zor bir şeyin erkeğe yüklediğinden bahsetmezler!

Mesela erkeğin koruyucu olarak bir derece üstün olduğundan bahsederler ama boşanma durumunda annenin çocuk üstünde daha fazla hakka sahip olduğunu söylemezler.


Mesela ayette, çocuk doğurduğu için anneyi meyve veren ekinliğe, tarlaya benzetir bunu kadına hakaret anlatırlar ama cenneti annenin ayağının altına sevdiğini anlatmazlar!

Ayağının altı ve cennet! Bırakın ayet ve hadisleri hiç bir dinde bir kadının veya erkeğinbu kadar güzel bir söz ile övüldüğünü göremezsiniz!

Mü’min erkekler ve mü’min kadınlar birbirlerinin dostlarıdır. İyiliği emreder, kötülükten alıkoyarlar...(tevbe 71)

Ebu Hureyre (radıyallahu anh) anlatıyor: Bir adam gelerek: “Ey Allah’ın Resulü! İyi davranıp hoş sohbette bulunmama en çok kim hak sahibidir?” diye sordu. Hz. Peygamber: “Annen!” diye cevap verdi. Adam: “Sonra kim?” dedi, Resûlullah “Annen!” diye cevap verdi. Adam tekrar: “Sonra kim?” dedi Resûlullah yine: “Annen!” diye cevap verdi. Adam tekrar sordu: “Sonra kim?” Resûlullah (aleyhissalâtu vesselam) bu dördüncüyü: “Baban!” diye cevapladı.” Buhârî, Edeb 2; Müslim, Birr 1)

Evet bak burda da kadın 3 kat daha önemli erkeğe göre! Neden bundan bahsetmedin!

Çünkü sen annesini huzur evine gönderip evde köpek besleyen nesilsin değil mi! Bir Müslüman ülkede huzur evinin olması bile utanç kaynağı biliyor musun?

Kadın üzerinden İslam düşmanlığı yapmak daha kolay oluyor demi sayın şeref yoksunu! Kadın duyguları ile karar verir çabuk kanar söylediklerine değil mi!

Sizler şerefsizsiniz! Bir kadının genelevde bir günde onlarca erkek ile ilişki yaşamasına sesiniz çıkmaz!


Sizler alcaksınız! Boks maçlarında raund tabelasını taşıyan bikinili kadının bir mal gibi kullanılmasına sesiniz çıkmaz.

Veya araba pazarında kadının otomobil önünde bikinili olmasına..

Sizler yalancısınız! Parfüm, kozmetik reklamlarında kadının cinselliği ile ön planda kullanılmasına sesiniz çıkmaz!

Sizler tutarsızsınız! Klip yada videolarınızda izlenme almak kadını kalça ve göğüsleri ile öne sürecek kadar alcaksınız!

Tesettür kölelikmiş! Alsancak, Taksim fahişesi gibi giyinmek mi özgürlük oluyor? Özgürlüğü vücudun az örtünmesi sanacak kadar da salaksınız!

Daha konuşayım mı? Ne kadar aşağılık olduğunuzu anlatayım mı? Kusura bakmayın bazen sert oluyorum ama doğruları söylüyorum de mi?

Söylediklerim belirli bir gruba değil herkes payını alsın!

Yorumlar

Popüler Yayınlar