İSLAM DÜŞMANLARININ CİNSELLİK ANLAYIŞI

İSLAM DÜŞMANLARININ CİNSELLİK ANLAYIŞI

+eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

-ortaçağda yaşamıyoruz sonuçta, kimse karışamaz! herkes karşı cinsten hoşlanacak diye bir kural yok!

+avrupada yada amerikadaki swinger denilen eş değiştirme partileri, yarışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

-eğer eşlerin her ikisi de gönüllü ise sanane yobaz! bu doğada hayvanlarda da görülen birşey hem biliyorsun aile, evlilik gibi şeyler ataerkil düzenin dayatması

+cinsel oyuncaklar, oral, anal veya grup seks peki?

-kişi fantezisi ile güzeldir buna kimse karışamaz! zevki doruğa çıkarmak için farklı şeyler yapılabilir hem cinsel hayatımıza renk katmanın nesi yanlış?

+ensest ilişki olayına ne diyorsunuz? örneğin birinin anne, baba veya kardeşinden hoşlanması normal bir şey mi?

-evet biz tercih etmesek de doğrusu bunun yasak olduğunu söyleyemeyiz. kendi kararlarını verecek yaşta olan iki birey istediğini yapabilir. hem love is love bro biliyosun

+genelevler veya metres hayatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

-kişi kiminle yatmak istiyorsa yatar, bazen kaçamaklar yapmak gerekiyor. hem bence kendinimizi sadece bir birey ile sınırlandırmamalıyız..

+islam dini savaş gibi bazı istisnai durumları da göz önünde bulundurarak belli şartlar altında bir b planı, bir çözüm olarak çok eşliliğe izin veriyor. yani bir emir veya tavsiye değil sadece çiftlerin tercihine bırakılmış. peki bu konuda ne düşünüyorsunuz?

-verilen tepki🔻



Ateizmin ahlak temellendirmesi olmadığı için ateist verdiğimiz cinsellik örneklerini genel bir kurala göre sınıflandırıp şu ahlaklı bu ahlaksız diyemez! Oysa ahlak kuralları olan dinler kendi ahlak çerçevesinde sınıflandırma yapabilir! Örneğin İslam alışverişe helal derken faize haram diyebilir. 

Ama ateistin eşcinselliği kabul ederken çok eşliligi eleştirmesinin rasyonel bir sebebi olamaz. Bu ateist ahlaksızdır anlamına gelmesin. Tabiki de bir ateist ahlaklı olabilir aynı şekilde bir Müslüman İslam ahlakına uymadı diye ahlaksız olabilir! O yüzden "hoayda admin ateistlere ahlaksız dedi" şeklinde saçmalamayın!

Ayrıca paylaşımda genelleme yapılmıştır, tabiki ateist/deist/agnostik vb. kişilerin hepsinin aynı şekilde düşündüğünü iddia etmiyoruz.Bu paylaşımda amacımız içinde yüzdüğünüz çelişkiyi ortaya koymaktı! Belki bundan sonra birşeyi savunurken veya eleştirirken biraz daha düşünürsünüz!

Yorumlar

Popüler Yayınlar