TECAVÜZE İZİN VEREN ALLAH

TECAVÜZE İZİN VEREN ALLAH

"Ama çocuklar tecavüze uğruyor" diye zırlayarak sorguladığını sanan ergen psiko ateler toplanın size sivilce patlatmayı öğretecem.

iddia: Sizin Allah'ınız tecavüzlere, kötülüklere izin veriyor ve sonra cenneti vaat ediyor. Acılar çekmiş, tecavüze uğramış küçük bir kızın acısını cennet dindiremez ve ben bu yüzden böyle bir Allah'ı kabul etmiyorum!


Rüyanızda tecavüze uğradığınızı düşünün, o an kahrolduğunuzu ve hıçkıra hıçkıra ağladığınızı düşünün. 

Ve tam o anda birden uyandığınızı ve her seyin bir rüya oldugunu farkettiniz. 

Bir rahatlama ve sevinç mi hissedeceksiniz yoksa ben tecavüze uğradım diyerek ağlamaya devam mı edeceksiniz? 

Tabiki sevineceksiniz ve rüya sizin için hiçbir şey ifade etmeyecek. Evet belki gerçek olmasa bile biraz şaşırmış ve biraz da rahatsız olacaksınız psikolojik olarak.

Peki ya rüyayı hatırlamıyorsanız? İşte o zaman o rüya hiç yaşanmamış gibi size hiçbir etkisi olmadan hayata devam edeceksiniz!

Evet, İslâm'ın ahiret, cennet vaadi anlattığım bu olaya benzer. Dert, üzüntü, acı hepsi unutulacak..Ve mutlu bir şekilde devam edeceksin sonsuza dek..Peki bir dakika birşey sormak istiyorum! 


Ahiret inancını eleştiren sayın ateist sen bu kötülüklerin nasıl sonuçlanacağını düşünüyorsun? 

Sana göre ölüm bir son ve herkes aynı uykuya gidecek! Tecavüze uğrayanı da tecavüzcüyü de aynı toprağa gönderiyorsun. 

Peki senin savunduğun adalet görüşü mantıklı mı? Örneğin Özgecan'a tecavüz edenler rahat bir uykuya mı gitti?Peki ya o zaman ölen o masumların, o tecavüze uğrayan küçük kızların hesabını kim soracak?

Anlat, gram beyninle cehennem azabını eleştirirken senin vaadin nedir o kız için? "Kozmik bir kaza işte tecavüzcünle mutluluklar" mi diyeceksin?

Veya bu tür berbat olaylara bakıp ateist olan arkadaşım sen ne yaptın, ateist olunca tecavüzler bitti mi? Bitmedi, peki şimdi kimi suçlayacaksın? Dağları, taşları, toprağı veya akıp giden suları mı? 


Peki ya sen sayın deist! Senin inandığın sistem ateizmden bile daha merhametsiz! Senin inandığın Tanrı bütün bu kötülükleri karşılıksız mı bırakacak? 

Not: Ahiret inancı olan deistler olsa da deizmde çoğunlukla ahiret inancı yoktur

Aslında kafanızın almadığı nokta şu; siz ahiret inancı olan dinleri eleştirecek seviyede bile değilsiniz! Siz cehennemi eleştirecek seviyede de-ğil-si-niz

Ayrıca ateistlerin bir sorunu daha var; sen kime tepki gösterdin sayın ateist? Tecavüzden dolayı "Yok" dediğin bir ilahı mı suçladın?

Olmayan birşeye sinirlenmek, kızmak psikolojik bir hastalıktır. Ama nedense bu tür kötü olaylarda ateistler bir yaratıcıya inanan insanlara hesap sormaya bile kalkıyor! ilginç!

Örneğin düşünsenize (bir müslüman olarak) bir sabah uyanıp zeus'a sinirleniyorum. Etrafımdakiler heralde şizofren olduğumu düşünürdü. Sonuçta öyle birinin ilah olduğuna inanmıyorum.

Açıkça konuşmak gerekirse; ateistlerin çoğu ki özellikle Türkiye'deki ateistlerin çoğu "psikolojik ateist". Hepinizi aynı kefeye koymak istemiyorum ama rasyonel argümanlarla aklı çelinmiş kişilere karşın, rasyonel olmayan psikolojik faktörlerden etkilenen çok daha fazla sayıda kişi var aranızda.


Size en doğal soruyu yani "neden ateist oldun" diye sorduğumda bile İslam dinine çamur atarak cevap veriyorsunuz.

Çünkü "neden Müslüman değilsin" ve "neden ateistsin" soruları arasındaki farkı kavrayamacak kadar düşük bir seviyedesiniz.Ve ateizmi "İslam'ı reddetmekten ibaret bir ideoloji" sanacak kadar da....neyse

Oxford matematik profesörü John LENNOX: Ben 35 yıllık matematik profesörü olarak söylüyorum ateistleri anlamaya çalışmanız boşuna zaman kaybı çünkü bunların dünya görüşü psikolojik.

Müslüman araştırmacı Hamza TZORTZIS: Ateizmin ne bilimle ne de felsefe ile alakası var tamamen psikolojik bir sorun.

C.S.LEWIS : Ateistlere göre Tanrı olmamasına rağmen bütün öfkelerini tanrıya gösteriyorlar.

Peki ya ateistlerin dünyada cenneti kurma hayali?👉

Örneğin marksist teorisyen Lev Troçki'nin şöyle bir sözü var; "Bırakın din adamları başka bir dünya vaat etsinler biz cenneti yeryüzünde kuracağız"

Peki sizce sonuç? KURAMADI..kuramazdı da kuramaycaklar da! Çünkü 1 milyon insanı öldüren birini en fazla 1 defa öldürebilirsin.

Peki ya geriye kalan 999.999 kişinin hakkını kim soracak? Oysa bakın ayette ne diyor;

...Derileri kızarıp yandıkça, yerine taze deri yaratacağız, ta ki cezaları olan azabı iyice tatsınlar...(Nisa 56)



Yorumlar

  1. Paylaşımlarınız güzel gerçekten. Verdiğiniz örnekler tatmin edici fakat üslup konusunda yumuşak yazarsanız daha etkili olacağını düşünüyorum. Zira Ali İmran süresinin 159. ayetinde rabbimiz "Sen onlara sırf Allah’ın lutfu sayesinde yumuşak davrandın. Eğer kaba, katı kalpli olsaydın, hiç şüphesiz etrafından dağılır giderlerdi. Onları affet, onların bağışlanmasını dile, iş hakkında onlara danış, karar verince de Allah’a güven, doğrusu Allah kendisine güvenenleri sever." buyurmuştur. Tebliğ dilinde bu ayetin ölçü olması kanaatindeyim. Yazılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  2. E iyide güzel müslüman kardeşim adama sormazlar mı rüyada yapılan kötülük cezalandırılmı diye o zaman kötülüklerde cezalandırılmasın
    Artık mızrak çuvala sığmıyor dinleri bu tarz laf ebeliğide kurtaramaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyada duygu ve hislerden yoksun musun?

      Sil
  3. olum saçmalamışsın iyice ve adam akıllı saygılı şekilde cevap vermektense efelenmişsin kardeşim ateizmde deizmde ahiret olmadıgını nerden duydun? çok basit bir soru nerden duydun? ateizmin tanımına bak önce ateizm tanrı (yaratıcı)yok demektir ölümden sonra adaleti saglıycak ruh yokdur demek degil kişinin ateist olup ahirete inanmaması için neden yok hem karşı taraf kötü diye bu

    sana kötü olma hakkıda vermez ve matematik profesörü John LENNOX un öyle demesi haklı oldugu anlamına gelmez müslümanları anlamaya çalışmayın çünkü onların durumu psikolojikdir demekle aynı şeydir bu ve tanrıyı eleştirebilmek için tanrıya inanmak gerekmez bu bakış açısıyla

    gayri müslimler islamı eleştiremez adam sizin inançınıza eleştiri getiriyor sadece

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçi ben birşey gördüm ateizmin tanımı diye metafizige inanmamak diye ama olsun kişi başka bir tanrıya inanmama düşüncesi olabilirde sırf inançkları yüzünden vicdansız ilan etmek neyin kafası? sanki kendisi yaptı bide deistlere sen ateistlerdende vicdansızsın demişsin deist nasıl daha vicdansz oluyor ateistten?

      Sil
    2. benim kastettigim şy daha çok ruhlara inanmaya girer gibi ateizm tanımını yanlış görmüşüm ilk başta yani dedigim yanlışda kardeşim sen niye böyle ateist laf ediyorsunki? yani adam göre gerçek bu kalkıp vicdansız falan diyorsun yav adamlar tecavüz yüzünden

      üzülüyorlar ama sen sırf ahirete inanmıyorlar diye vicdansız belliyorsun yav adamlara göre gerçek bu üzülselerde ama sen sırf inançları yüzünden onlara vicdansız deme hakkını kendinde görüyorsun ama bak ben burda allah neden tecavüze izin veriyor

      argümanını mantıklı bulmuyorum yanlış anlaşılmasın ve kardeşim ehr ateist bunu demiyor

      Sil
    3. ve genelleme yapman yanlış ateistler diyorsun genelliyor demeye açık bir yorum

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar